Албена Вулева съсипа Андреа с тази снимка – лъсна измамата, с която фолк-дивата заблуждава феновете (Снимка): –

Напоследък Андреа тотално се скри от публиката. От време на време чуваме за нея – последно покрай скандала с Кубрат Пулев и Джени Суши.

 

Загърби дори кариерата си – вече рядко излиза и на участия.

Притеснени от изчезването ѝ фенове се зачудиха, защо Андреа се скри от медийния небосклон, защо не я виждаме вече в предавания и в светлините на прожекторите, което тя просто обожаваше преди. Оказа се, че си има причина за това доброволно изгнаничество. Просто Андреа е качила страшно много килограми и вече няма спомен от някогашния сексимвол на фолка.


Андреа

Близки до звездата издадоха, че от няколко години Андреа се бори с хормонално забаляване. Заради него, а и от стрес, започнала да пълнее. Тотално се е обезобразила, но вече сцената й липсвала и искала отново да пее.

Появата ѝ на публично място, обаче, буквално шокира хората. Оказва се, че Андреа е царица на фотошопа, и качва предизвикателни снимки, които нямат нищо общо с действителността. Един такъв колаж обикаля социалните мрежи в множество подигравателни коментари. Той бе споделен и от журналистката Албена Вулева с доста хаплив коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *