Дони съвсем се стопи (Вижте го по-слаб от всякога – Снимки)

Дони е станал неузнаваем. Музикантът, който в момента е във Флорида изненада със снимки от плажа. Ексцентричният мъж на Нети е станал кожа и кости.

Поп певецът се пусна гол до кръста и успя да шокира почитателите си с твърде слабото си тяло. Ребрата му се четат и който не го познава би казал, че не се храни достатъчно, предават от bgdnes.bg

 

Добрин Векилов обаче противно на всякакви очаквания споделя, че се чувства в отлично здраве и форма. А през последните няколко години е стопил най-малко 35 килограма от теглото си. Той залитна по специален хранителен режим основан на суровоядството и се храни предимно със зеленчуци и плодове в натурален вид. Без допълнителна оработка.


Дони няма нито един излишен грам тлъстинки по тялото си, но пък се е състарил. Изглежда по-стар за неговите 51 години.

Под снимките, които пуска в социалната мрежа талантливия българин написа: „Неспокоен преди и нирваниран след плуването!”, явно така релаксира на плажа в слънчева Флорида.

 

Певецът, който се изявява и като актьор е поплувал в Атлантическия океан и така се е освободил от прекаления стрес, който е натрупал по време на продължителното си турне в САЩ. Заедно с Ивайло Христов и Коцето Калки представят пред българска публика в няколко щата представлението „Секс, наркотици и рокендрол” и се радват на небивал успех зад Океана.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *