Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в понеделник ви очакват пари, Телец, Дева или Козирог любов –

Понеделникът ще започне с много емоции-Някои ще получат новини, свързани със стара любов с човек роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Жените над 35 годишна възраст ще имат специален ден, който ще запомнят завинаги.

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, мнозина днес ще се зарадват на пари или важен финансов документ.

В понеделник обаче ще се ядосате за неща свързани с неочакван разход или прибързани такива. Днес очаквайте радостна новина, най-вероятно свързана с родственик или с приятели.


 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще преживеете важни моменти в любовта или в семейството си. Сега може да поставите началото на ново познанство или да преживеете неочаквана среща. Събитията днес в голяма степен ще бъдат свързани с хора, които живеят в друго населено място.

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате възможност да се срещнете с приятели. Възможно е затова да имате предварителна уговорка. Ще бъдете изненадани от някои новини или клюки, които те ще споделят с вас. Понеделник вещае изненада свързана с предстоящо пътуване или с хора от други населени места.

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник мнозина ще започнат седмицата с някакво притеснение или здравословно неразположение. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на семейните ви дела, за срещи и др. Понеделник вещае емоционални събития в любовта и в развитието на приятелските ви контакти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *